Листа на блогови

Macedonia History Documents

Macedonia History Documents (Македонија Историја Документи) е релативно нов, но доста квалитет блог.
На него како што и неговото име кажува можете да најдете артикли поврзани со документи за Македонија и Македонците.

No comments: