Листа на блогови

Alex The Great

http://alexthegreat-mkd.blogspot.com/ е релативно нов но успешен македонски блог на којшто за неполни три месеци има објавно над 50 артикли. Изработен е и се уредува од истоимениот блогер и форумџија Alex The Great и редовно се обновува со нови содржини.
Главни теми на обработка на блогот се македонската поезија, особено делата на поетот Кочо Рацин, македонската историја и политика.
Линк кон блогот

No comments: