Листа на блогови

Macedonian Music

Macedonian Music (Македонска Музика) е блог портал со мноштво линкови кон сајтови, youtube канали, блогови, форуми и фан страници на најпопуларните македонски пејачки, пејачи и групи.
Главна содржина на блогот се музичките youtube видео клипови од официјалните спотови на македонските интерпретатори. Во моментов има околу 150 клипа на број од над 30 интерпретатори.
Дополнето: Блогот во моментов не постои

No comments: