Листа на блогови

Mak Trek

Mak Trek е првиот блог/сајт на македонски јазик посветен на популарната серија, Стар Трек. Досега на Мак Трек се објавени повеќе од 200 статии. Мак Трек е основан во август 2005 година од страна на Бојан Николов.

No comments: