Листа на блогови

I, Macedonian

I, Macedonian е блог за збиднувањата во и околу Македонија, за притисоците и негирањето на нашиот идентитет и за тоа како е да се биде вистински Македонец! - Blog about the events in Macedonia and around, about the denial of our identity and for what it takes to be real Macedonian!
Наша основна цел е да се зачува нашето вековно име, историја и идентитет. Ако и вие го сакате тоа речете: Македонија! - Our primal couse is preservation of our name, history and identity. If you want to support us, say: Macedonia!

1 comment:

Vladimir Bozhinovski said...

Здраво. Фина е идеава каде сите наши блогови се собрани на едно место. Јас го ставив банерчето ваше на мојот нов блог така да очекувам да ме ставите во листата.

http://netblogmkd.blogspot.com/

Women vs. men: in money spending Economy Overview of Macedonia 2010 Invest In Macedonia Benefits of Blogging БИЗНИС ИДЕИ,Забава, Did u know that Macedonia- interesting facts