Листа на блогови

Стари банери

Листата брои околу 120 од според мене најдобрите македонски блогови. Доколку си автор на било каков блог на македонски јазик, блог поврзан со Македонија на странски јазик и сакаш твојот блог да се најде на листава, постави линк или едно од копчињата подолу на твојот блог и информирај ме за тоа во коментарите овде и твојот блог ќе биде додаден на листата на Македонски Блогови најбрзо што може.


<a href="http://blogs-mk.blogspot.com/"title="Macedonian Blogs"><img src="http://3.bp.blogspot.com/_Z8Ay6gxUZ3o/ScnT94t8pUI/AAAAAAAABvc/eb_WoRUXT3A/s200/cooltext417190450.gif" alt="Macedonian Blogs" border="0" /></a>
<a href="http://blogs-mk.blogspot.com/"title="Macedonian Blogs"><img src="http://farm4.static.flickr.com/3573/3574425890_50d68534fe.jpg?v=0" alt="Macedonian Blogs" border="0" /></a>

<a href="http://blogs-mk.blogspot.com/"title="Macedonian Blogs"><img src="http://farm4.static.flickr.com/3606/3384766080_7840c5052c.jpg?v=0" alt="Macedonian Blogs" border="0" /></a>
<a href="http://blogs-mk.blogspot.com/"title="Macedonian Blogs"><img src="http://farm4.static.flickr.com/3548/3384806356_b2664da009.jpg?v=0" alt="Macedonian Blogs" border="0" /></a>

No comments: